Kia la salonul auto de la Frankfurt

Într-un univers auto din ce în ce mai ofertant și atrăgător, în care majoritatea producătorilor de autovehicule se străduiesc să ofere clienților tot ce au mai bun din punct de vedere al dotărilor mașinilor pe care le produc, și în care fiecare își manifestă unicitatea cu ajutorul creativității propriilor designeri aleși pe sprânceană, avem Kia – un brand cu o alură mereu proaspătă care pare că se străduiește cel mai intens și care lasă impresia clară că oferă mai mult decât cere în schimb.

Chiar dacă nu beneficiază de tradiția pionierilor de renume în industria producătorilor de mașini, Kia a dovedit fară doar și poate acea îndârjire specifică tinerilor sportivi care vor să își confirme talentul și forța de sine, crescând de la an la an din punct de vedere al funcționalității, al formării stilului propriu și al diversificării soluțiilor tehnice inovatoare și de design, gata să răspundă unei piețe de clienți din ce în ce mai variate și mai ales din ce în ce mai pretențioase.
Făcând dovada fiabilității mașinilor pe care le produce, studii consacrate în domeniu demonstrând acest fapt an de an, Kia a accentuat latura emoțională a produselor sale oferind soluții de design autentice și variate. Încă o confirmare a acestui fapt a venit odată cu desfășurarea unuia dintre cele mai importante saloane auto de pe Mapamond, luna aceasta, la Frankfurt.
Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (Internationale Automobile-Ausstellung), cunoscut ca fiind cea mai mare și mai prestigioasă expoziție auto din lume, a oferit pentru Kia oportunitatea de a prezenta ultimele sale inovații, confirmând încă o dată determinarea companiei de a oferi clienților din întreaga lume produse de cea mai înaltă calitate, în ton cu așteptările acestora și chiar depășindu-le din multe puncte de vedere.
pro_cee’d Concept
Conceptul pro_cee’d este fără doar și poate una dintre acestea. O formă unică, realizată din linii fluide, trasează viitoarele repere ale gamei. Putem anticipa un aspect viitor ce va întoarce multe capete în jurul său, exteriorul remarcabil fiind în congruenţă cu interiorul de înaltă clasă.
Stonic
Înțelegând creșterea rapidă a noii piețe a crossoverelor compacte, Kia a prezentat în Germania noul său reprezentant al gamei – Kia Stonic. Expus pentru prima dată în afara pieței de origine din Coreea, Stonic a ieșit din aura de mister generând entuziasm în rândul privitorilor și al viitorilor fani. Este evident că avem de-a face cu un model care va fi o prezență greu de trecut cu vederea pe stradă, exprimând unicitate și o personalitate puternică.
Picanto X-Line și evoluatul Sorento
Compactul Picanto a fost reinventat și upgradat cu un performant motor turbo de 1 litru cu injecție directă de benzină. Este cel mai puternic Picanto de până acum și își trage sevele de la modelele SUV Kia, devenind o mașină compactă de oraș de neoprit, cu abilități de a ajunge oriunde.
Alături de Picanto X-Line, a treia generație Sorento a fost de asemenea îmbunătățită. Noul model își marchează debutul european cu o serie de noi transformări. Între cele mai importante regăsim revoluționara cutie automată în 8 rapoarte și o serie de noi caracteristici de siguranță și asistență la drum.
Pentru prima dată, Kia Sorento este disponibil și în varianta de echipare GT, oferind un plus de stil, dinamică și performanțe crescute. Noul Sorento va fi mai orientat către performanță mai mult decât oricând, iar cu noua sa transmisie va fi capabil să livreze mai multă putere într-un mod mai prietenos cu mediul înconjurător din punct de vedere al emisiilor de noxe.
Niro Plug-in Hybrid, Optima SW și atleticul Stinger
Alte trei noi apariții remarcabile au mai putut fi văzute luna aceasta la Frankfurt. Varinata Plug-in Hybrid Kia Niro, Kia Optima SW și impresionantul Kia Stinger – un Grand Touring de excepție disponibil atât cu tracțiune integrală cât și cu o tracțiune spate pur sportivă.
Întreaga paletă de noi modele prezentate de Kia în Germania subliniază încă odată hotărârea companiei coreene de a ajunge în vârful ierarhiei producătorilor auto, oferind autoturisme de top la prețuri accesibile unui segment din ce în ce mai larg de public. În acest mod înțelege Kia evoluția pe o piață auto globală și acesta este motivul pentru care din ce în ce mai mulți oameni iubesc această marcă, dându-ne speranța de a privi cu încredere spre viitor.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>