Noul Sportage: reinventat și emanând tehnologie

De când a apărut Noul Sportage la noi în showroom, numărul clienților care ne trec pragul este în creștere. La fel și programările la test drive. Iar bucuria este cu atât mai mare, cu cât reacțiile sunt dintre cele mai diverse:

Culoarea asta chiar îți ia ochii! (Blue Flame)

Nu-mi vine să cred, și portbagaju-i mare!

Ce culoare ieftină! 89€ cu tot, cu TVA?

A patra generație Sportage nu s-a reinventat complet, dar versiunea este mult îmbunătățită: pe lângă design-ul impunător și sofisticat, noul SUV este disponibil cu numeroase tehnologii care îi dublează numele și caracterul sportiv. Nu degeaba un sfert din vânzările Kia pe continentul european au fost asigurate de Sportage.

Ce poate face în locul tău?

Tehnologia disponibilă pe Noul Sportage te ajută să ții mașina pe drum, te avertizează când obosești prea tare și trebuie să faci o pauză, și îți dublează ochii dacă trebuie să conduci noaptea. Dar, să începem cu începutul…

Siguranță sporită pentru tine și pentru pietoni. Forward Collision- Avoidance Assist (FCA) este sistemul pentru evitarea coliziunii frontale. Camera video detectează dacă apare ceva spontan și, în caz de nevoie, acționează automat frâna.

Deplasări mai confortabile în aglomerațiile urbane, datorită sistemului Smart Cruise Control cu Stop&Go. Tehnologia folosește un scanner care măsoară distanța dintre tine și automobilul din față.

Ajustează constant viteza, pentru a păstra distanța stabilită față de acesta. În plus, dacă mașina din față frânează brusc, și Sportage va frâna. Iar dacă mașina din față își reîncepe mișcarea, la fel va face și Sportage.

Sportage scanează împrejurimile pentru tine. Cu Around View Monitor (360°), poți vedea tot ce te înconjoară direct pe micul monitor din bord. Obstacolele devin, astfel, mult mai vizibile și parcările, mai ușoare.

Sistemul Lane Keeping Assist (LKA) te atenționează să ții automobilul pe banda care ți se cuvine și să corectezi traiectoria, dacă observă că nu mergi drept.

Driver Attention Warning (DAW) te ajută să sporești atenția în caz că obosești și reflexele tale nu ar mai fi spontante dacă apare ceva neprevăzut. În acest sens, te anunță când ai condus prea mult și ar fi cazul să tragi pe dreapta. Atenția șoferului este măsurată pe o scară de la 1, la 5. Dacă trece prea mult timp de când ai făcut o pauză, se va îndrepta spre 1, iar pe display o să apară o ceașcă de cafea. Servește-o!

High Beam Assist îți va adapta luminile în funcție de ce întâlnești pe traseu sau dacă din sens opus apare un alt automobil.

Sistemele disponibile pentru Sportage nu doar că-ți vor face deplasările mai ușoare, dar îți vor da și sentimentul că ești în siguranță oriunde ai merge. Noile tehnologii au reprezentat un motiv în plus pentru care am avut 20 de precomenzi pentru Sportage, iar cei care îl au deja partener de drum sunt foarte mulțumiți.

Vii să-l conduci? Aici te poți înscrie la test drive.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>