Noul Ceed

în curând

Fabricat în Europa: noul și inovativul Kia Ceed

Ajuns la a treia generație, noul model de la Kia va fi o prezență matură în segmentul hatchback-urilor europene, cu un design atletic, tehnologii noi și inovative, și un condus mult mai antrenant.
La capitolul motorizări, două dintre motoarele pe benzină existente în prezent vor fi păstrate și pe noua generație. În plus, va fi disponibil un nou motor de 1.4 litri T-GDi, cu 140 c.p. Motoarele diesel vor fi noi, dispunând de 115 sau 136 c.p., în funcție de alegere.
În premieră pentru modelele Kia, noul Ceed va beneficia de generația a doua a tehnologiei Lane Following Assist. Aceasta urmărește în trafic vehiculele aflate în fața mașinii și identifică spații corespunzătoare pe alte benzi pe care se poate deplasa în siguranță, astfel încât să câștige mai mult teren în aglomerație.
Opțional, noul Ceed va oferi mai multe dotări premium precum scaunele ventilate, cu memorie, faruri LED adaptive, sistem audio JBL și alte dotări disponibile momentan pe modele Kia superioare.
Producția va debuta în luna mai la uzina Kia din Slovacia, iar vânzările sunt prognozate a începe până la finalul celui de-al doilea trimestru din 2018.
Până la sosirea modelului în România, lasă-ne datele tale de contact și un consilier Autonet Kia îți va oferi mai multe informații.

PREÎNSCRIE-TE ACUM

Back to top