Noul Sportage

în curând

Sportage se reinventează: Kia prezintă modelul îmbunătățit cu sistemul de propulsie mild-hybrid diesel, design și tehnologii noi

Cel mai bine vândut model Kia atât în Europa, cât și pe plan global se îmbracă în haine noi. Sportage are un design mai atractiv, dar și tehnologii noi de siguranță și infotainment. În plus, sistemele de rulare sunt în concordanță cu viitoarele standarde ale emisiilor.
Sistemul de propulsie mild-hybrid diesel
Sportage oferă acum o gamă largă de motoare, incluzând noul sistem de propulsie EcoDynamics+ mild-hybrid diesel de 2.0 litri. Această tehnologie ajută accelerația oferind un plus de putere de la o baterie de 48 de volți și extinde durata în care motorul este oprit cu ajutorul noului generator de pornire mid-hybrid (MHSG). Poate reduce emisiile de CO2 cu până la 4%, conform WLTP – Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure și până la 7%, conform NEDC – New European Driving Cycle.
Motorul diesel actual de 1.7 litri CRDi (common-rail direct injection) a fost înlocuit cu noul motor eficient CRDi ‘U3’ de 1.6 litri, cel mai curat motor diesel dezvoltat de Kia până acum, care livrează 115 sau 136 CP. Versiunile superioare de echipare dispun de tracțiunea integrală și transmisia automată cu dublu ambreiaj cu șapte trepe.
Concret, toate sistemele de propulsie sunt în concordanță cu standardele de emisii Euro 6d TEMP.
Design mai atractiv
La exterior, Sportage se prezintă cu noi spoilere față și spate, dar și cu blocuri optice față și spate redesenate, plus un nou design al jantelor din aluminiu de 16-, 17- și 19-inch. Opțiunile includ ornamente cromate și cinci culori noi de vopsea.
Modelele GT Line sunt echipate cu o nouă grilă a radiatorului în culoare negru lucios și inserții cromate de culoare închisă pe pragurile laterale și pe hayon. Jantele din aliaj de 19 inch GT Line au fost redesenate, iar toate modelele au țeavă de evacuare dublă și design revizuit al lămpilor de ceață LED de tip ‘ice cube’.
La interior, volanul are alt aspect și panoul de bord a fost revizuit. Tapițeria are acum două tonuri de culoare, negru și gri. Modelele cu versiunea de echipare GT Line sunt disponibile și cu tapițeria din piele în două tonuri – negru și gri – sau opțional cu tapițeria din piele neagră cu accente de culoare roșie.
Noi tehnologii
Sportage adoptă cel mai avansat sistem de asistență în timpul condusului dezvoltat de Kia, care include Smart Cruise Control cu sistemul Stop&Go. De asemenea, este disponibil cu sistemul Around View Monitor care contribuie la ușurarea manevrelor de parcare, dar și cu sistemul de avertizare a șoferului – Driver Attention Warning – ce combate oboseala și lipsa de atenție la volan.
Clienții europeni au la dispoziție noi sisteme de infotainment cu touchscreen de 7.0 inch sau de 8.0 inch ‘frameless’.
În Europa, varianta îmbunătățită a lui Sportage va fi disponibilă din a doua jumătate a anului.
Până la sosirea modelului în România, lasă-ne datele tale de contact și un consilier Autonet Kia îți va oferi mai multe informații.

PREÎNSCRIE-TE ACUM

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Autonet Kia¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Autonet Kia (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Kia în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@auto-net.ro sau telefonic la numărul 021.221.9137. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Kia noi dacă nu bifezi „Kia (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Autonet Kia.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Kia noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Autonet Kia.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Autonet Kia.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Autonet Kia reprezintă AUTONET S.R.L.

AUTONET S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 125, Sector 6, București, România;
Capital social: 400.800 RON;
CUI: 11185770;
Nr. înreg. ONRC: J40/10672/1998;
Showroom: tel. 021.311.9181;
Service și piese de schimb: tel. 021.221.9138, fax 021.221.9139;
E-mail și web: kia@auto-net.ro, http://kia.auto-net.ro.

Back to top