Accesoriu Viper - pornire de motor de la distanță

Pornesti motorul masinii fara a iesi din casa. Prin simpla actionare a pornirii motorului de la distanta, iarna gasesti masina incalzita si geamurile dezghetate iar vara gasesti aerul conditionat pornit. Mai mult, poti parca fara griji deoarece raza de actiune de pana la 1,6 km a telecomenzii iti permite pornirea motorului de la mare distanta.

1. Sistem securitate auto cu PORNIRE MOTOR din telecomanda

– modul pornire motor de la distanta
– sistem de alarma VIPER cu instalare pe CAN (nu se pierde
functionabilitatea cheilor masinii)
– senzor de soc dubla zona
– 1 x telecomanda bidirectionala tip pager cu led-uri
– 1 x telecomanda unidirectionala
– compatibilitate cu modulul de actionare si monitorizare a masinii prin smartphone
Pret: 2.190 lei cu TVA si montaj incluse.

2. Sistem securitate auto cu PORNIRE MOTOR din telecomanda si pager LCD

– modul pornire motor de la distanta
– sistem de alarma VIPER cu instalare pe CAN (nu se pierde functionabilitatea cheilor masinii)
– senzor de soc dubla zona
– 1 x telecomanda bidirectionala tip pager cu ecran LCD si raza crescuta e actiune
– 1 x telecomanda unidirectionala
– compatibilitate cu modulul de actionare si monitorizare a masinii prin smartphone
Pret: 2.890 lei cu TVA si montaj incluse.

3. Modul pornire motor din smartphone*

*accesoriu pentru sistemele de la punctele 1 sau 2
– Compatibil iOS, Android, BlackBerry
– Raza de actiune nelimitata
– Abonament de date inclus
– localizare masina
– armare/dezarmare sistem alarma
– alerte la iesirea/intrarea in zona prestabilita
– alerte depasire viteza
Pret: 2.290 lei cu TVA si montaj incluse.

Sistemele de pornire motor sunt testate pentru modelele:
– Kia Sportage incepand din 2016;
– Kia Ceed incepand din 2018.
Pentru alte modele va rugam sa solicitati informatii.

Profită acum!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Autonet Kia¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Autonet Kia (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Kia în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@auto-net.ro sau telefonic la numărul 021.311.9181. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă sau solicitări de informații despre piese și accesorii dacă nu bifezi în câmpul de mai sus marca pentru care efectuezi solicitarea.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Autonet Kia.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă sau solicitări de informații despre piese și accesorii dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Autonet Kia.

Solicit ca Autonet Kia să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Autonet Kia.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Autonet Kia reprezintă AUTONET S.R.L.

AUTONET S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 125, Sector 6, București, România;
Capital social: 400.800 RON;
CUI: 11185770;
Nr. înreg. ONRC: J40/10672/1998;
Showroom: tel. 021.311.9181;
Service și piese de schimb: tel. 021.221.9138, fax 021.221.9139;
E-mail și web: kia@auto-net.ro, http://kia.auto-net.ro.