EV6

De la 54.645 € cu TVA

Primul automobil electric dedicat Kia

Noul Kia EV6 vine cu o autonomie pentru distanțe lungi, propulsie cu zero emisii, încărcare ultra-rapidă și un stil distinct pe piața crossover-elor. Modelul EV6 este primul automobil Kia construit pe noua platformă BEV (Battery Electric Vehicle) dedicată a companiei.
Puncte cheie:
  • Autonomie de peste 510 km.;
  • Încărcare ultra-rapidă: mai puțin de 4,5 minute pentru 100 km. de autonomie;
  • Performanță de top: accelerație 0-100 km/h în 3,5 sec;
  • Materiale sustenabile la interior: scaunele sunt realizate din PET-uri reciclate, piele vegană de înaltă calitate sau piele de căprioară.
  • Un ecran panoramic curbat dual de 12.3” la interior;
  • Head-Up Display cu realitate augmentată;
  • Echipat cu funcția V2L (vehicle-to-load) care funcționează ca o sursă de electricitate portabilă, furnizând până la 3,6 kW de energie electrică și putând funcționa și ca generator portabil;
  • Capacitate de remorcare de până la 1.600 kg.
Acest crossover avangardist – primul automobil BEV (100% electric) dedicat lansat sub noua filozofie de design Kia ‘Opposites United’ – afișează un design EV futurist, caracterizat prin detalii high-tech. Este alimentat exclusiv cu energie electrică, dispunând de o gamă variată de configurații pentru sistemul de propulsie cu autonomie pentru distanțe lungi, cu zero emisii. Capacitatea de încărcare de 800 V înseamnă că modelul EV6 poate încărca bateria de la 10 la 80% în doar 18 minute, în timp ce versiunea GT, proiectată pentru a inspira șoferii cu performanțe captivante, poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.5 secunde și atinge viteza maximă de 260 km/h.
EV6 este primul automobil BEV dedicat produs de Kia folosind noua platformă modulară E-GMP (Electric-Global Modular Platform) și constituie prima etapă a tranziției Kia către noua eră a electrificării sub noul slogan al mărcii, ‘Movement that inspires’ (‘Mișcarea care inspiră’).
Aplicată pentru prima dată pe EV6, noua platformă E-GMP dispune de o podea plană care permite amenajări interioare diverse. În ciuda dimensiunilor exterioare compacte ale modelului EV6, ampatamentul său de 2,9 m are ca rezultat un spațiu în cabină similar cu multe SUV-uri din clasa medie sau mare. Asta înseamnă mai mult spațiu interior pentru tine și pasagerii tăi.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul