Asigurări RCA și CASCO

Autonet Kia îți oferă următoarele servicii:

  • Cele mai bune oferte de asigurare la achiziționarea oricărui autovehicul.
  • Servicii de înmatriculare.
  • Garanția efectuării reparațiilor la reprezentanță.
  • Constatare directă la service-ul Autonet.
  • Decontare directă cu toti asiguratorii importanți.

Asigurarea RCA este asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto care protejează partenerii de trafic, fie că este vorba de daune ale autovehiculului, vătămari corporale, decese sau alte pagube. Această asigurare este obligatorie pentru orice autovehicul înmatriculat în România.

Asigurarea RCA nu protejează autovehiculul tău și nu îți dă dreptul la despăgubiri, indiferent dacă ai fost vinovat sau nevinovat, ci are ca scop despăgubirea terților implicați într-un eveniment în trafic.

Asigurarea CASCO este asigurarea care îți protejează propriul autovehicul de eventualele daune pe care le poate suferi, indiferent dacă ești responsabil sau nu de producerea acestora.

OBȚINE O OFERTĂ DE ASIGURARE PERSONALIZATĂ
No form yet! You should add some...

AUTONET S.R.L. este înregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 22535 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și a operatorului său de Marketing Direct, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („Legea 677/2001”). AUTONET S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția împuterniciților săi.