Termeni și condiții

Site-ul kia.auto-net.ro aparține societății comerciale AUTONET S.R.L. (denumită mai departe Autonet Kia). Folosirea acestui site este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor de mai jos, precum si de ansamblul reglementărilor legale in vigoare.

AUTONET S.R.L. garantează confidențialitatea datelor personale culese în timpul vizitării de către dvs. a paginilor de internet ale mărcii Kia, în concordanță cu legislația romană în vigoare. Datele personale funizate pe site-ul Autonet Kia sunt utilizate ca parte din procedura contractuală pentru a vă procesa solicitarile. În plus, datele dumneavoastră pot fi folosite în scopul înregistrării, participării la trageri la sorți și/sau la trimiterea de broșuri informative și newslettere. AUTONET S.R.L. este înregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 22535 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și a operatorului său de Marketing Direct, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („Legea 677/2001”). AUTONET S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția împuterniciților săi.

Pagina de internet kia.auto-net.ro poate include, însă, legături și către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de raspundere legală privind confidențialitatea acestor date personale. Firma noastră respectă dreptul dumneavoastră la intimitate și vă garantează protejarea datelor dumneavoastră, asigurându-vă ca aceste date nu vor fi difuzate către terți decât cu acordul dumneavoastră.

Site-ul Autonet Kia conține informații asupra produselor. AUTONET S.R.L. iși rezervă toate drepturile de a modifica în orice moment și fără preaviz informațiile despre produsele din acest site.

Datele, descrierile și imaginile au valoare informativă. Autonet Kia iși rezervă dreptul să facă orice modificare asupra produselor pe care le comercializează. Vă rugăm să ne consultați pentru a putea fi cel mai corect informat asupra dotărilor modelelor care vă interesează.

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a Autonet Kia. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totuşi, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.