XCeed

De la 23.843 € cu TVA

Un crossover urban ce combină stilul practic al unui SUV cu manevrabilitatea și dotările unui hatchback

Kia XCeed este noul CUV urban (crossover utility vehicle) al Kia Motors, un automobil care combină stilul practic al unui SUV compact cu pachetul de funcționalități și manevrabilitatea sportivă a unui hatchback.
O alternativă la SUV-urile tradiționale, noul CUV oferă, fără îndoială, un nivel comparabil al spațiului pentru pasageri și bagaje. Kia XCeed va captiva șoferii cu dinamica sa sportivă, dar și cu o suspensie confortabilă, în timp ce poziția ridicată de condus oferă o mai bună vizibilitate asupra drumului decât un hatchback convențional.
Modelul XCeed oferă o serie de funcționalități avansate pentru siguranță, conectivitate și infotainment, fiind astfel unul dintre automobilele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din clasa CUV. Propulsat de o gamă de motoare supra-alimentate, este și unul dintre cele mai eficiente automobile.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul