UN NOU CAPITOL AL MOBILITĂȚII ELECTRICE

KIA EV9 100% ELECTRIC

Cu mândrie, îți prezintăm noul Kia EV9, o expresie a inovației și sustenabilității în lumea automobilelor electrice. Inspirat de o viziune îndrăzneață pentru viitor, acest model redefinește standardele automobilelor electrice, îmbinând designul elegant, tehnologia de vârf, performanța excepțională și confortul absolut.

 

Kia EV9 nu este doar un vehicul electric, este o simfonie a eficienței, luxului și funcționalității, gândită să ofere o experiență de conducere revoluționară. Cu o autonomie de până la 563 km. și caracteristici avansate de siguranță și conectivitate, precum Sistem de asistare pentru evitarea coliziunii cu spatele și Sistem de încălzire al bateriei, noul SUV este dedicat celor care aspiră la o alternativă sustenabilă, fără a face compromisuri în privința performanței, confortului sau spațiului.

Încărcare ușoară, rapidă!

Confortul este o prioritate în noul Kia EV9. Acest lucru înseamnă că autonomia de până la 541 de kilometri este completată de încărcarea ultra-rapidă, care poate suplimenta autonomia cu până la 239 km în doar 15 minute. De asemenea, modelul EV9 este echipat cu încărcare bidirecțională, ceea ce înseamnă nu numai că clienții își pot încărca automobilul electric folosind un wallbox sau un punct de încărcare public, dar pot în egală măsură să folosească energia stocată în bateria EV pentru a alimenta dispozitive electronice – sau chiar, în viitor, casa lor.

Materiale reimaginate

În conformitate cu transformarea sa pentru a deveni un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă, Kia a definit o strategie de dezvoltare pentru a integra mai multe materiale eco-friendly în mașinile sale. Materialele ce substituie pielea și cele realizate din plastic reciclat marchează o schimbare importantă și semnificativă către interioare mai sustenabile. Aceste materiale reciclate și pe bază de plante respectă natura și reduc impactul asupra mediului. Toate în timp ce aduc confort și stil deplin interiorului elegant.

Tehnologie care te pune în mișcare

EV9 este conceput pentru a te duce mai departe în toate privințele. Ampatamentul lung și arhitectura plată a platformei E-GMP oferă o cabină generoasă cu confort în stil „lounge” pentru toți cei aflați la bord. Astfel poți beneficia de performanțe atletice, cu o experiență de condus stabilă și silențioasă chiar și la viteze mari. În plus, fiind unul dintre primele automobile din Europa care a atins conducerea autonomă de nivel 3, EV9 poartă ADN-ul viitorului și ajută la deschiderea drumului către o mobilitate fără emisii, complet conectată și autonomă.

Confort pe care îl poți configura

Primul rând oferă scaune de relaxare care pot fi înclinate cu suportul pentru picioare extins în timpul parcării sau încărcării. Pe lângă scaunele de relaxare din primul rând, structura cu șase locuri vine cu una dintre cele două opțiuni suplimentare pentru pasagerii din rândul al doilea, care pot fi activate atunci când automobilul este staționat: Modul „Pauză”, care transformă interiorul automobilului într-un spațiu de relaxare folosind scaunele pivotante din al doilea rând și modul „Enjoy” cu scaune de relaxare pe al doilea rând, cu tetiere reglabile.

Centrul tău de conectivitate

Călătoria perfectă înseamnă să știi că ai la îndemână tot ce ai nevoie, exact acolo unde ai nevoie. În EV9, vei descoperi funcții care fac viața în timpul călătoriei la fel de fluidă și conectată așa cum o cer viețile ocupate. Sistemul „Triple-Panorama-Display” oferă informații clare ale tuturor elementelor esențiale. Iar pentru iubitorii de muzică, Kia EV9 oferă un sistem audio Meridian Premium cu 14 difuzoare și un amplificator extern. Funcționalitatea Intelli Q ajustează automat volumul și calitatea sunetului în funcție de schimbarea vitezei automobilului, iar sistemul Horizon permite controlul simultan asupra redării muzicii și a imaginii/surround-ului.

Siguranța și liniștea sufletească oferite standard

Există o adevărată liniște sufletească care vine atunci când știi că tu și pasagerii tăi sunteți în siguranță. Noul Kia EV9 folosește funcții de siguranță avansate, intuitive pentru a aduce condusul autonom cu un pas mai aproape și pentru a menține în siguranță pasagerii și toți participanții din trafic în timpul deplasării și parcării. În plus, EV9 este primul model Kia care este echipat cu capabilități de conducere autonomă de Nivel 3 cu sistemul „Highway Driving Pilot” (HDP), pentru confort și siguranță maximă pe drum.

Garanție 7 ani / 150.000 km*

La Kia, calitatea pe care am promis-o se extinde dincolo de linia de producţie. Vrem să vă asigurăm că veţi primi întotdeauna cele mai bune servicii posibile, iar garanţia noastră unică reflectă acest angajament. Fiecare Kia din Europa va beneficia de o garanţie a autovehiculului nou de 7 ani/150.000 km. Această garanţie este gratuită şi transferabilă la următorul proprietar, condiţionată de întreţinerea regulată a vehiculului, şi valabilă în peste 30 de ţări europene.
*Conform condiţiilor din Carnetul de garanţie.

7 ani Update Hărți

Programul „7 ANI Update Hărţi“ oferă 6 actualizări ale hărţilor, întrucât autovehiculele Kia vin echipate cu ultima versiune de hartă direct din fabrică. Garanţia sistemului de navigaţie nu este afectată de acest program. Kia nu este responsabilă de calitatea datelor hărţilor oferite de furnizorul de date hărţi Navteq. Pentru vehiculele noi, vândute începând cu luna mai 2021, Kia oferă, pentru fiecare vehicul, două actualizări gratuite ale hărților din sistemul de navigație al vehiculului și ale software-ului unității principale folosind metoda “over-the-air” (“OTA Updates”). Dupa utilizarea celor 2 actualizări gratuite prin metoda OTA Updates, se vor putea obține actualizări gratuite ale hărților din sistemul de navigație al vehiculului și ale software-ului unității principale prin accesarea site-ului sau în service-ul Kia Autonet.

(K)ia (A)sistență (R)utieră

Mobilitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. De aceea, Kia Romauto și Europ Assistance au dezvoltat serviciul KAR – Kia Asistenţă Rutieră, care vă este oferit gratuit timp de 12 luni, de la livrarea autovehiculului către client. Dacă veţi avea nevoie de asistenţă în caz de defecţiune, incident rutier, vandalism etc. sunaţi la numerele de telefon publicate în broşura KAR şi problema va fi imediat rezolvată. Serviciul KAR este disponibil în peste 30 de ţări europene şi vă oferă servicii complexe, de tipul: transport până la cel mai apropiat dealer Kia, cazare, autovehicul de înlocuire etc. la alegerea dumneavoastră.

Completează formularul pentru a fi contactat(ă)
Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Eduardt Neagu

Eduardt Neagu

Consilier Vânzări

Alexandru Șuță

Alexandru Șuță

Consilier Vânzări

Alin Ștefan

Alin Ștefan

Consilier Vânzări

Bogdan Grigore

Bogdan Grigore

Consilier Vânzări