Niro EV

de la 52.193 € cu TVA

Autonomie impresionantă de până la 460 km

De la sistemul său de propulsie electric extrem de eficient, care poate oferi o autonomie de rulare impresionantă de până la 460 km. în ciclul WLTP, până la experiența sa relaxantă și intuitivă de condus, interiorul de înaltă tehnologie, dar funcțional, designul îndrăzneț și costul redus de întreținere, fiecare aspect al modelului Niro EV a fost perfecţionat pentru a face din mobilitatea electrică o alegere logică şi simplă pentru clienţi.
Exteriorul noului Niro EV întruchipează o declarație de intenție sofisticată și aventuroasă, care este puternic influențată de conceptul HabaNiro din 2019. Aspectele elegante și îndrăznețe ale crossover-ului se combină cu o caroserie de înaltă tehnologie în două tonuri de culoare. Un stâlp C aerodinamic, lat – care îmbunătățește fluxul de aer – se îmbină cu stopurile uimitoare în formă de bumerang.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul