Niro HEV

De la 32.047 € cu TVA

Un model complet modernizat

Succesor al primei generații de mare succes Niro, un model care a lansat gama de automobile electrificate eco-friendly Kia în Europa, noul model a fost complet modernizat pentru a prelua conducerea în competitivul segment C-CUV. Pentru a ieși în evidență printre tot mai multele automobile electrificate disponibile în showroom-urile europene, Kia s-a concentrat ca noul Niro să îndeplinească cerințele cheie ale consumatorilor conștienți de mediu, cu o interpretare proaspătă a crossover-ului compact.
Un motor Smartstream extrem de eficient de 1.6 litri GDI, care oferă tehnologii îmbunătățite de răcire, frecare și ardere, ajută la propulsarea modelului HEV. Motorul asigură un consum de combustibil extrem de competitiv, noul Niro HEV fiind capabil să parcurgă 20.8 km/L (conform standardului sud-coreean).

Culori

Alege dintr-o gamă de 10 culori disponibile:

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul