Efectuează o revizie COMPLETĂ* și primești CADOU igienizarea sistemului de climatizare!
Nu poți schimba aerul toxic din oraș, dar îți poți asigura un aer curat pentru plămânii tăi în mașină. Igienizează gratuit sistemul de climatizare!
L-ai folosit în fiecare zi, mai ales când temperaturile treceau de media normală. De aceea, curățarea sistemului de climatizare de bacteriile acumulate este o necesitate! Igienizarea specializată o să te scape de musafirii neprietenoși din habitaclul mașinii.
Pentru a beneficia de o igienizare gratuită, te așteptăm la revizia periodică. Aceasta reprezintă o operațiune esențială pentru mașină, ce îți confirmă starea bună de funcționare a automobilului tău Kia. Anticipează problemele și programează-te!
Ne ferește de alergiile sezoniere. Iar lipsa igienizării sistemului de aer condiționat poate provoca infecții respiratorii, pe lângă disconfortul resimțit.
 • Elimină virușii și bacteriile ce se pot dezvolta și supraviețui în interiorul sistemului de climatizare. Atunci când este pornită ventilația, aceștia se împrăștie în habitaclu;
 • Păstrează o igienă optimă în interiorul mașinii tale. Înlocuirea filtrului de polen nu este suficientă. Deși acesta asigură protecție împotriva prafului, polenului și a impurităților, filtrul nu poate garanta protecția totală împotriva micro-organismelor care se dezvoltă într-un mediu umed.
Pentru că ai garanția calității serviciilor și a pregătirii tehnicienilor. La Autonet, avem specialiști care cunosc în cele mai mici detalii modelele Kia. Dacă există o problemă, ei o pot depista rapid și vor veni cu soluții. Automobilul tău va fi pe mâini sigure!
Revizia auto trebuie executată conform recomandărilor producătorilor, după parcurgerea unui anumit număr de kilometri sau la anumite distanțe de timp. Dar îți prezentăm și câteva semne că automobilul tău are nevoie de verificarea periodică:
 • autovehiculul pornește mai greu;
 • lipsa de putere la rulare a autovehiculului;
 • apar modificări de consum.
În timpul reviziei auto, vom avea grijă de:
 • schimbarea filtrului de ulei motor, de aer, de polen și de carburant (acolo unde face parte din echiparea automobilului). Filtrele sunt importante pentru că opresc impuritățile înainte ca acestea să afecteze buna funcționare a autovehiculului;
 • verificarea uzurii plăcuțelor de frână și a sistemului de frânare;
 • verificarea aerului degajat de sistemul de climatizare pentru a nu prezenta un miros neplăcut;
 • inspectarea vizuală a exteriorului automobilului, dar și a motorului;
 • verificarea farurilor și a celorlalte semnale luminoase, plus a indicatorilor din bord;
 • în funcție de vechimea autovehiculului, poate fi necesară înlocuirea lichidului de frână și ambreiaj sau a bujiilor.
 • piesele trebuie să fie originale, achiziționate de la Autonet;
 • filtrul de polen trebuie schimbat în cadrul reviziei;
 • pentru participare, clientul trebuie să se înscrie online în formularul din această pagină.

Profită acum!

Calea Giulești nr. 121J, Sector 6, București

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
Introdu seria de șasiu a automobilului tău Kia, fără spații (ex: TSMZ93BEX0E219253). Aceasta e formată din 17 caractere alfanumerice și se regăsește pe certificatul de înmatriculare al automobilului.
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul

Sau apelează-ne

021.221.9138

(luni-vineri, 08:00-17:00)

* Promoție valabilă cu respectarea condițiilor campaniei.
Campanie valabilă până la 31 mai 2022.