Ceed, sămânța care încolțește în mers

Pe final de an, tragem linie și notăm ce a fost bun și mai puțin bun, facem planuri pentru ce va urma și privim spre ce a fost remarcabil. Din această categorie, astăzi ne îndreptăm atenția spre Mașina Anului 2019 în România. Ceed a primit această distincție din partea jurnaliștilor auto români, pentru calitatea execuției, trenul de rulare sportiv, pachetul de siguranță complet, garanția de 7 ani unică în industrie și, nu în ultimul rând, prețul foarte competitiv.

Am avut onoarea să livrăm zeci de modele Kia Ceed anul acesta, iar Larisa Croitoru este unul dintre clienții care au plecat acasă cu zâmbet pe buze. A profitat de promoția lunii octombrie și a achiziționat un Ceed cu discount de 1.500€, iar după două luni, este foarte încântată de alegerea ei.

„Oriunde merg, e o plăcere să conduc”, nici măcar traficul nu-i afectează starea, iar culoarea roșie o reprezintă și simte că îi poartă noroc.

„Își merită titlul de Mașina Anului. Raportul calitate-preț este foarte bun, oferă chiar mai mult. Sunt foarte mulțumită și de consum.”, ne-a spus Larisa.

Pentru ea, achiziționarea a fost un proces care nu a implicat doar parcurgea unor pași. Ne-a povestit că Ana Bancu, directorul de vânzări, a fost mai mult decât un simplu consilier. I-a oferit înțelegere, ajutor și toate informațiile și sfaturile de care avea nevoie.

Când urcă în mașină, are aceeași senzație de bucurie ca atunci când o așteaptă acasă cățelul la ușă: „Jingle-ul cu care mă întâmpină mașina seamănă cu un salut de bun venit. Îmi vine să-i răspund și eu la rândul meu.”

Când se pune în mișcare, spune că se simte în siguranță, pentru că pilotul automat adaptiv îi este alături în cazul în care atenția îi este perturbată pentru câteva secunde. La Ceed, cel mai mult i-a plăcut: „Fiabilitatea. Este o mașină confortabilă, ia curbele lin și se conduce ușor.”

Când a adus-o acasă, impresiile nu au întârziat să apară. Toată lumea a fost vrăjită de frumusețea ei.
Kia Ceed descrisă în trei cuvinte? Larisa a răspuns rapid: „jucăușă, frumoasă și de încredere”.

Vino la test drive să faci cunoștință cu Ceed! Suntem curioși cum o vei descrie și tu apoi, în trei cuvinte. 🙂

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>