Niro Plug-in Hybrid

De la 38.047 € cu TVA

Autonomie electrică de până la 65 km.

Îmbunătățirile specifice noului Niro PHEV includ o baterie mai mare de 11.1 kWh, față de 8,9 kWh la generația anterioară, permițând o autonomie electrică de până la 65 km. (conform ciclului combinat WLTP, în echiparea cu jante de 16 inchi), ideală pentru majoritatea deplasărilor zilnice. De asemenea, echipa de ingineri Kia a optimizat modul de rulare EV al automobilului pentru a se asigura că noul Niro PHEV poate funcționa mai mult timp utilizând energie electrică, reducând în continuare emisiile și economisind combustibil.
În centrul noului Niro PHEV se află a treia generație a platformei avansate K dezvoltată de Kia, o arhitectură care a fost concepută și îmbunătățită pentru a oferi flexibilitate, performanță și siguranță de neegalat. Aceasta poate găzdui o configurație avansată a sistemului electrificat de propulsie al modelului Niro PHEV în timp ce pachetul inteligent al platformei le permite clienților să beneficieze de spațiu interior impresionant și de capacitate sporită pentru bagaje.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul