Automobilul din imagine este cu titlu de prezentare.

Automobilul din imagine este cu titlu de prezentare.

Alege automat și ai 7 ani garanție cu primii 3 ani de mentenanță gratuită!

Alege Kia Ceed cu transmisie automată și îți oferim de trei revizii gratuite! Astfel, în primii trei ani de utilizare vei avea nevoie doar de combustibil, iar de costurile de îngrijire profesională a mașinii tale rămân la noi. 

 

Cu ajutorul celor trei revizii gratuite vei menține performanțele optime ale mașinii și ești sigur(ă) că aceasta va rămâne într-o formă impecabilă. Echipa noastră de tehnicieni cu experiență se va asigura că mașina ta primește toată atenția de care are nevoie, la cele mai înalte standarde internaționale Kia.

 

Oferim mai multă mentenanță gratuită decât garanția altor mărci din piață ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – bucuria de a conduce!!

Indiferent dacă alegi puterea unei motorizări convenționale sau plusul de energie al hibrid electric, Ceed te va surpinde prin dinamica și randamentul său, atât în oraș, cât și în afara lui.

Cutia automată cu dublu ambreiaj (DCT) este cea mai ușoară alegere! Îmbină consumul eficient de combustibil, comoditatea și dinamica. Transmisia cu dublu ambreiaj îmbunătățește viteza de reacție la schimbarea treptelor, aceasta fiind lină, fără șocuri și fără întreruperea fluxului de putere.

Încă din primaa echipare, Sportage oferă sisteme inovatoare de asistență pentru șoferi precum: Lane Keep Assist și Forward Collision-Avoidance Assist. Acestea ajută la reducerea riscului de accidente și fac condusul mai ușor și mai relaxant.

Fiecare model Kia beneficiază de o garanţie de 7 ani, în limita a 150.000 km. Această garanţie este gratuită şi transferabilă următorului proprietar, condiţionată de întreţinerea regulată a vehiculului şi este valabilă în peste 30 de ţări europene, conform condiţiilor din Carnetul de garanţie.

*Ofertă valabilă pentru modelele Kia Ceed, în limita stocului disponibil. Pachetul de acoperire a reviziilor timp de 3 ani variază în funcție de motorizare și este adresată doar unităților cu transmisie automată, comercializate în această campanie. Imagini cu titlu de prezentare. Campania se validează cu un consultant Kia Autonet.

Înscrie-te și află mai multe

ex: 0722123456

AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul cu privire la utilizarea datelor tale pentru a-ți putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Te rugăm să consulți Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele tale, drepturile de care te bucuri și modalitatea de exercitare a acestora.
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Contactează direct un consilier

Eduardt Neagu

Eduardt Neagu

Consilier Vânzări

Bogdan Grigore

Bogdan Grigore

Consilier Vânzări

Alexandru Șuță

Alexandru Șuță

Consilier Vânzări

Alin Ștefan

Alin Ștefan

Consilier Vânzări