Automobilul din imagine este cu titlu de prezentare.

Automobilul din imagine este cu titlu de prezentare.

Kia Ceed prin Programul Rabla:

de la 17.478 € 13.951 €

preț promoțional cu TVA

Pornește la drum la volanul lui Kia Ceed! O prezență matură în segmentul hatchback-urilor europene, modelul are un design atletic, care îi pune în valoare atuurile. Vine echipat cu tehnologii inovative și promite o experiență de condus antrenantă, indiferent de condițiile de trafic.
În funcție de versiunea de echipare, Ceed oferă dotări premium precum scaunele ventilate, cu memorie, farurile LED adaptive sau sistemul audio JBL.
Pentru ca tu să fii mereu în siguranță la volan, Ceed este pregătit cu cele mai noi tehnologii:
  • Lane Following Assist – urmărește în trafic vehiculele aflate în fața ta și identifică spații pe alte benzi pe care se poate deplasa în siguranță ca să fii agil și eficient în traficul aglomerat.
  • Smart Cruise Control (SCC) – cu ajutorul unui senzor radar, monitorizează și păstrează distanța corespunzătoare față de autovehiculul din față, accelerând sau frânând în același timp cu el.
  • Driver Attention Warning (DAW) – stă cu ochii pe tine și îți monitorizează comportamentul, iar în cazul în care detectează semne de oboseală în stilul tău de condus, emite un semnal vizual și sonor de avertizare pentru ca tu să iei o scurtă pauză.

Stoc limitat!
Profită acum:

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Eduardt Neagu

Eduardt Neagu

Consilier Vânzări

Alexandru Brabete

Alexandru Brabete

Consilier Vânzări

Bogdan Grigore

Bogdan Grigore

Consilier Vânzări

Ofertă valabilă pentru modelul Kia Ceed, prin Programul Rabla, în limita stocului disponibil! Imagini cu titlu de prezentare.

Back to top