Kia Niro: până la 2.000€, avantajul tău full Hybrid!*

Vrei o mașină modernă, care să se adapteze indiferent de drum și care să țină cu bugetul familiei? Îți propunem Kia Niro, un crossover modern! Are un exterior compact, la interior e definit prin spațiu și rafinament, este un automobil full Hybrid, care promite emisii scazute si economie mare de combustibil. Toate acestea, cu un avantaj de până la 2.000 € cu TVA și 7 ani garanție!
Cu o suspensie complet independentă atât pentru puntea față, cât și pentru puntea spate și o transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteze, Kia Niro Hybrid oferă un echilibru rafinat între confortul la rulare și plăcerea de a conduce.
SIGURANȚĂ suplimentară: Kia Niro beneficiază de un ansamblu de tehnologii de siguranță activă pentru asistența șoferului, pentru ca fiecare drum să se transforme într-o călătorie plăcută.  Spre exemplu, sistemul de asistență la păstrarea benzii de rulare.
Vine cu:
  • pilot automat;
  • geamuri electrice față și spate;
  • display de 8 inchi, compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay;
  • sistem monitorizare atenție șofer;
  • cameră pentru mersul cu spatele;
Full Hybrid, full avantaje:
✓ emisii scăzute;
✓ consum redus;
✓ impozit spre zero;
✓ staționare gratuită în unele parcări din București.

Stoc limitat!

Completează formularul pentru a fi contactat(ă)
Ana Bancu

Ana Bancu

Director Vânzări

Eduardt Neagu

Eduardt Neagu

Consilier Vânzări

Tudor Bilciurescu

Tudor Bilciurescu

Consilier Vânzări

* Prețurile afișate includ TVA. Oferta este valabilă exclusiv prin Programul Rabla. Se va scădea ecotichetul Rabla din prețul cu TVA al automobilului, respectiv 6.500 lei.
În plus, beneficiezi de Ecobonus de 1.000 lei, pentru că emisiile de CO2 nu depășesc 105 g/km, dar și de un Ecobonus de 2.500 lei, oferit la achiziționarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie hibrid.
Avantajul tău ajunge, astfel, la 10.000 de lei!

Back to top