Pălărie-n patru roți, ghici ciupercă ce automobil îS?

Salut! Eu sunt…un automobil! Nu o să-ți spun deocamdată cine sunt, dar îți voi da mai multe detalii, pentru a-mi descoperi identitatea. Dacă îți spun că sunt perfect atât în aglomerația urbană, că nu mă sperie nici ideea de a părăsi asfaltul și că alături de mine vei avea experiențe unice, sinceritatea se simte în fiecare cuvânt, poate chiar și lipsa de modestie… Chiar și așa, nu-ți vei da seama cine sunt pentru că așa zic toți! Tocmai de aceea, mi-am propus să te invit la o provocare: ghicește-mi numele. Vreau să-ți demonstrez că sunt mai mult decât pretind celelalte și că următoarele mele indicii te vor face să mă recunoști dintr-o mie. Pornim?

O să încep cu acel capitol la care sunt denumit Cel Mai. Am devenit cel mai vândut model de la Kia. Am jante de aliaj de 19 inchi, deci rulez voinic și încrezător: îmi plac atât autostrada, cât și cărările mai greu de explorat. Sunt și încăpător, am un portbagaj generos, de peste 500 de litri. Încap ușor toate sacoșele adunate după shopping-ul ei, dar și geanta lui cu echipamentul de fotbal sau mobila suedeză pe care o poți asambla acasă. Mă pot denumi un adevărat consilier de cuplu: odată ce portbagajul îmi e deschis, spiritele s-au calmat, iar liniștea și pacea dăinuiesc în jurul meu. În plus, nu e nevoie să faci exerciții de echilibristică pe lângă mine când ai mâinile ocupate de greutăți. Portbagajul se deschide doar dacă te oprești în spatele lui și ai cheia în buzunar. Am proiectoare LED de ceață sub forma unor „cuburi de gheață”. Dacă nu te duc cu gândul la Polul Nord, îți vor lumina perfect calea.

Cu mine, nu te simți niciodată în pericol. Poate vei spune că este un clișeu, dar am șase sisteme de siguranță activă demne de lăudat: le numesc prietenii mei de nădejde. Nu ți-i descriu pe toți, pentru că încă nu vreau să mă dau de gol așa ușor. O să aleg câțiva dintre ei: Smart Cruise Control cu Stop&Go, Around View Monitor și Driver Attention Warning. Primul mă ajută să măsor distanța dintre tine și automobilul din față cu ajutorul unui radar. Pot să ajustez astfel constant viteza, iar dacă automobilul din față frânează brusc sau se pune în mișcare, și eu voi face la fel. Nu îmi place să-i copiez pe cei din fața mea, fac asta spre binele nostru. La plecarea din parcare, mă asigur foarte tare, să nu deranjez cumva sau să nu vină cineva. Sistemul Around View Monitor mă asistă să pot pleca în siguranță: îmi arată pe ecranul de pe bord tot ceea ce ne înconjoară la 360°, îți ofer o superputere pe care visai să o ai în copilărie. Încă unul, și gata, ți-am dat destule indicii! Driver Attention Warning mă ajută să-ți activez atenția. Dacă voi constata că nu mai ai reflexele spontane, te voi „trage de mână”, te voi anunța că ai condus destul și că ai nevoie de o pauză. Poate te grăbești să ajungi într-un loc important, dar mie îmi place să văd doar oameni plini de viață și siguri pe ei.

Momentul mult așteptat a sosit. Tobele, vă rog! Eu sunt Ssssss… Sportage în versiune GT LINE! Da, îți plasasem un indiciu subliminal chiar în titlu, dar sunt convins că aproape te-ai lămurit până aici despre personalitatea mea. Ei, nu-i așa că-ți par prietenos? Vreau să ne mai întâlnim, așa că te invit la mine acasă. Hai în showroom! 🙂

 

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>