Mașina anului 2024 în lume: KIA EV9, premianta clasei!

Game, Set, Match… and Win! 22 de trofee a adunat Rafael Nadal în întreaga sa carieră. A fost în fruntea topului jucătorilor profesioniști de tenis ani la rând, și-a dedicat toate eforturile pentru a da tot ce e mai bun pe teren și… a reușit! E ambasador Kia de 20 de ani, iar valorile sale coincid cu valorile pe care KIA le transmite cu fiecare model lansat.

Perseverența lui Nadal pare că s-a transmis la EV9, pentru că despre el vom vorbi în rândurile următoare. EV9 câștigă turneu după turneu, dacă ne uităm la trofeele care s-au adunat în vitrină doar în ultimele luni. Hai să vedem care sunt game-urile!

 

 

CV-ul lui Kia EV9

Kia EV9 și-a propus încă de la început să stabilească noi standarde în segmentul SUV-urilor electrice: are o capacitate de șapte locuri, un design inovator, autonomie de peste 500 de km, tehnologie avansată și performanțe excepționale. Sunt de remarcat încărcarea bidirecțională și capabilitățile de încărcare ultra-rapidă, care stabilesc repere pentru confort și eficiență. Este vârful de lance al tranziției KIA la automobile electrice.

Încă de la anunțul lansării, a prezentat un CV puternic, care a stârnit zâmbete multor „HR-iști“ aflați în căutarea mașinii electrice ideale. A trecut cu brio de multe interviuri și chiar a fost angajat de numeroase familii pentru a le asigura o mobilitate sustenabilă, sigură și confortabilă. Iată de ce!

 

Preferatul familiilor, printre primele coronițe

La sfârșitul anului trecut, Kia EV9 a fost desemnată „Mașina de familie a anului” (‘Family Car of the Year’) la premiile TopGear.com 2023. I-a impresionat pe evaluatorii Top Gear datorită combinației dintre spațiul potrivit pentru familii, autonomia extinsă, tehnologia disponibilă în mașină, designul de ultimă oră și caracteristicile de sustenabilitate.

Modelul a fost prezentat în numărul din decembrie al revistei BBC Top Gear Magazine, o ediție dedicată celor mai bune și mai dorite mașini din lume.

 

Covor roșu sau podium? Kia EV9 defilează frumos în trafic!

Indiferent de locul în care ajunge, Kia EV9 e magnet de priviri. Designul său este ușor de recunoscut și de la două semafoare distanță. Inspiră încredere, claritate și liniște datorită exteriorului său elegant și îndrăzneț. Prezența vizuală este inspirată de filozofia de design Kia „Opposites United”, care valorifică tensiunea creativă generată de valorile divergente ale naturii și modernității, pentru a oferi un întreg armonios.

EV9 reprezintă o combinație unică de forme elegante și sculpturale cu geometria încrezătoare și asertivă, pentru a oferi un SUV uimitor de contemporan, dar în același timp elegant și liniștit.

Efortul designerilor a fost răsplătit. În martie anul acesta, Kia EV9 a mai bifat un succes notabil la premiile „iF Design 2024”, a obținut statutul exclusiv al premiului GOLD, destinat doar celor mai bune 75 de modele câștigătoare din lume.

 

Votat de doamne, chiar de ziua lor!

În 8 martie 2024, Kia EV9 a fost desemnată „Cea mai bună mașină din lume a anului 2024” de către un apreciat juriu al Women’s Worldwide Car of the Year. Concret, modelul a fost finalist dintr-un grup de 63 de concurenți, votat de 75 de jurnaliste auto din 52 de țări de pe cinci continente. Recunoașterea a coincis cu sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii.

 

Încă două premii, în loc de concluzie

Kia EV9 a obținut titlurile prestigioase „2024 World Car of the Year” (Mașina anului 2024 în lume) și „2024 World Electric Vehicle” (Mașina electrică a anului 2024 în lume), în cadrul „World Car Awards”.

„Succesul continuu al modelului Kia EV9 ne va determina să livrăm în continuare automobile excepționale care redefinesc experiența de condus pentru clienții din întreaga lume”, a declarat Ho Sung Song, președinte și CEO la Kia. Suntem bucuroși că punem umărul la acest proces, cu fiecare model EV9 livrat de Autonet Kia!

Te așteptăm să afli mai multe despre Mașina Anului 2024 de la consilierii noștri! Suntem pe Calea Giulești 8D.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>