Consilier auto, nu vânzător

La sfârșitul unui test drive în timpul căruia părea mulțumit, clientul a coborât din mașină, a făcut un ocol și mi-a spus:
Mda, nu prea-mi place mașina asta
Atunci nu v-o vând!
Cum așa?
Păi nu vreau să vă vând o mașină care nu vă place…
De fapt, nu-i plăcea sigla. Nu caroseria, dotările și comportamentul în trafic. Pentru că era setat pe mașini produse de nemți… Dar s-a convins că nevoia plus posibilitatea egalează oferta noastră. Iar de-a lungul anilor, a mai cumpărat două mașini de la noi.

Este doar una dintre poveștile lui Eduardt Neagu, consilier de vânzări Kia. Face parte din echipa Autonet de douăzeci de ani, perioadă în care a vândut sute de mașini. Iar faptul că a rămas aici timp de două decenii spune multe…  În munca de zi cu zi, se bazează în primul rând, pe transparență. Nu propune oferte uimitoare, ci prezintă informații exacte, corecte și utile. Seriozitatea este un alt element cheie care-l definește: respectă cuvântul dat și promite doar ce știe că poate îndeplini, astfel încât clientul să nu plece cu semne de întrebare. Iar persuasiunea este și ea foarte importantă, dar în sensul în care Edi vrea să se concentreze pe relații bune, nu pe cifre. Singurul target pe care îl are este… autodepășirea.

Pentru el, mașina este un bun necesar care satisface niște nevoi. Au fost clienți care au venit cu temele făcute de acasă și convinși că își doresc să cumpere un Sportage. Dar, după câteva discuții prin care s-au cunoscut mai bine, Edi și-a dat seama că nevoile lor erau, mai degrabă, satisfăcute de un Ceed. Așa că livrarea a fost alta. 🙂 E bine să cumperi un automobil de care ai nevoie și la volanul căruia te simți confortabil, nu neapărat unul în care doar îți stă bine

Sloganul The Power to Surprise nu a fost ales întâmplător. Producătorii Kia s-au ținut de cuvânt în toți anii și au surprins mereu. Uită-te la Stinger! Detaliile chiar fac diferența, mi-a atras Edi atenția. Relațiile construite cu mulți clienți au devenit unele de prietenie.

E mult până ne câștigăm încrederea reciproc, apoi sunt primul pe care-l contactează când au nevoie de ceva pentru mașină. Dar nu prea mă contactează, pentru că vindem mașini care nu fac probleme, vezi și garanția de 7 ani (2.555 de zile)! Dacă mă sună, mă sună pentru că vor un model mai nou. 

Dacă vrei să-l cunoști și să te ajute să găsești o mașină care să-ți satisfacă nevoile, îl găsești în showroom-ul nostru din Giulești sau la un telefon distanță.

 

5 Comments

  • Adrian Petcu| 01.08.2018 at 18:33 Răspunde

    Sunt foarte multumit! Am cumparat o kia ceed sw. in primavara.

    • Autonet Kia| 02.08.2018 at 13:26

      Salut, Adrian. Ne bucurăm că ai rămas cu o impresie bună 🙂 Să ai parte numai de drumuri bune!

  • Simona Horumba| 02.08.2018 at 16:57 Răspunde

    Buna ziua,
    M-ar interesa o KIA CEED cu cutie automata.Imi puteti da cateva detalii legate de dotari, consum, pret. Sau mai bine, sambata ete deschis la dvs?

    • Autonet Kia| 03.08.2018 at 11:06

      Bună, Simona. Da, sâmbătă avem deschis între orele 10 și 14. Pentru informații despre vânzări, te invităm să completezi următorul formular și un consilier Autonet va reveni către tine: http://kia.auto-net.ro/solicitare-oferta. Mulțumim!

  • Gorghe petronela| 03.10.2018 at 13:03 Răspunde

    Buna ziua!M-ar interesa o Kia Sportage cu cutie automata dotari,pret,m-ai multe informatii daca se poate va rog!

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>