Kia Niro, viitorul se conduce hibrid

92% dintre cetățenii planetei locuiesc în zone în care aerul respirabil nu respectă standardele impuse de Organizația Mondială a Sănătății, arată un studiu făcut în anul 2016. De atunci, timpul a trecut, iar Bucureștiul este una dintre cele mai poluate capitale din Europa. E clar că trebuie să adoptăm obiceiuri prietenoase față de natură și să îi arătăm aprecierea pentru găzduirea noastră pe pământ. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi, prin lucruri mici (reciclăm deșeurile, închidem robinetul când spălăm dinții și stingem lumina dacă nu suntem acasă). Cu toate acestea, eforturile nu sunt de ajuns. O mașină hibridă poate contribui la sustenabilitatea mediului și, de ce nu, și a buzunarului.

Un lucru asupra căruia se trag tot mai multe semnale de alarmă constă în emisiile poluante pe care automobilele vechi le emit. Schimbarea marchează și începutul unei noi Ere, a mașinilor hibrid sau electrice.

Care sunt beneficiile unui automobil hibrid?

Automobilele hibride emit cantități de dioxid de carbon mult mai scăzute față de automobilele convenționale, acesta fiind unul dintre cele mai importante aspecte. Consumul de combustibil se reduce și el, iar atunci când pornești la drum, poți tăia de pe listă poluarea fonică. Cea mai mică musculiță devine zgomotoasă într-o mașină atât de silențioasă. Iar dacă vorbești în șoaptă, cu siguranță vei fi auzit/ă. Pe lângă asta, impozitul se reduce cu cel puțin 50%.

Pentru Kia, a fi prieten cu mediul nu este un lucru nou. Din 2009, brandul este afiliat EcoDynamics, ceea ce înseamnă că noile tehnologii reduc emisiile, economisesc combusibil și folosesc în sistemul de producție la nivel global materiale ecologice pentru vehicule, selectate în funcţie de compoziţie, biodegradare şi tehnologii de inspiraţie bio.

Dacă te gândești să cumperi un automobil hibrid, avem o opțiune: Kia Niro Hybrid https://kia.auto-net.ro/modele/niro/, un crossover practic și compact care oferă o experiență unică a condusului. Are un sistem hibrid paralel ce combină două tehnologii cu un motor de 1.6l GDI, cuplat la un set de baterii. Este înzestrat cu sisteme de siguranță precum frânarea de urgență autonomă sau pilotul automat inteligent. Are o transmisie cu dublu ambreiaj, șase trepte de viteză și, bineînțeles, garanția unică din bară în bară  de 7 ani sau 150.000km parcurși.

Programează-te la test drive, dacă vrei să faci cunoștință cu viitorul!

1 Comment

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>