Sportage & Sorento te așteaptă la Autonet.

Experiențe off-road cu Sportage și Sorento la SUV Fest 2021

Ești gata să afli despre experiența off-road cu Sportage și Sorento la SUV Fest 2021?

Dacă diminețile de vară începute în zori îți amintesc de plecările în vacanță cu părinții, înseamnă că avem ceva în comun. Sâmbătă și duminică (24-25 iulie), alarma telefonului a sunat ca în orice altă zi a săptămânii. Ne-am trezit devreme și ne-am pus în mișcare chiar de la prima oră. Am spus „pas” oboselii, înlocuind-o cu entuziasmul participării la primul eveniment din acest an: SUV Fest. În plus, în drumul spre TCS Racing Park ne-au însoțit niște emoții destul de puternice la gândul că urmează să conducem SUV-urile Kia pe traseele off-road de la Ciolpani.

Aflat la prima ediție, proaspăt intrat în circuitul evenimentelor auto, SUV Fest a fost gândit sub forma unei experiențe inedite, dedicată segmentului SUV. Spațiul generos de la TCS Racing Park a fost împărțit în mai multe zone: expoziție auto în aer liber, test drive pe trasee off-road special amenajate, spațiu de joacă și de relaxare, entertainment și food trucks. O experiență completă, potrivită unei zile de vară pe care să ți-o petreci în apropierea Bucureștiului, alături de întreaga familie.

În momentul în care urcai la volanul unuia dintre modelele Kia, nivelul de adrenalină se modifica instant. Dar să urmăm îndeaproape harta virtuală a parcului de la Ciolpani. Parcurgem drumul către standul Autonet, unde consilierii noștri așteptau pregătiți să ofere informații despre modelele expuse.

Accelerăm și ajungem în zona de test drive. Alinierea la linia de start! La începutul zilei, Sorento & Sportage te întâmpinau curate ca lacrima. După primele ture însă, „amprentele” off-road deveneau vizibile.

Foto: Radu Morărean

Zona de test drive a inclus trei trasee cu grade diferite de dificultate, fiecare fiind personalizat pentru segmentul de SUV căreia îi era dedicat. Alături de echipa care a coordonat efectuarea testelor, consilierii Autonet au fost prezenți cu informații și indicații de drum. Colegii noștri de la vânzări i-au însoțit pe vizitatori, perfecționându-se în arta off-road-ului până la finalul zilei.

Kia a fost prezentă pe circuitul de la SUV Fest cu trei modele: XCeed, Sportage și Sorento. Fratele mai mic, XCeed, a primit undă verde să testeze traseul de dificultate redusă, în timp ce Sportage și Sorento au cucerit curbele și pantele abrupte de pe traseul intermediar. SUV-ul cu șapte locuri, Sorento și-a pus în funcțiune cei 202 CP pentru a traversa cu eleganță și putere circuitul. În privința lui Sportage, modelul a fost propulsat de cei 177 CP. La volanul unui SUV Kia rulezi cu stil și rafinament, indiferent de cât de accidentat este terenul pe care circuli.

Foto: Radu Morărean

Declarăm închisă prima ediție SUV Fest și mulțumim tuturor celor care au răspuns invitației noastre! Pentru norocoșii care au prins un loc la volanul modelelor noastre, experiența de pe circuitul de la TCS Racing Park a fost unică. Ocazia de a testa SUV-urile pe un astfel de teren accidentat, cu pante de urcare de până la 40°, se arată destul de rar, așa că am profitat din plin de ea.

Cu SUV-urile prăfuite, un strat extra de bronz și ceva adrenalină rămasă în corp, revenim la showroom. Suntem mulțumiți de prestația SUV-urilor Kia și pregătiți să le exploatăm pe următorul traseu off-road pe care le vom duce în curând.

Pentru tine, promitem un test drive de la showroom-ul Autonet care să pună în valoare capabilitățile modelelor Kia! De ce să nu te înscrii chiar acum? Înscrie-te!

1 Comment

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>