Mașinile te duc înainte, dar alegerile bune te duc mai departe!

Fondată în 1944, KIA a străbătut un drum impresionant până la statutul său actual de gigant în industria auto. Cunoscută pentru angajamentul său față de calitate, inovație și durabilitate, KIA a reușit să cucerească inimile șoferilor din întreaga lume. Gama sa diversificată de vehicule, de la modele compacte precum Rio, la SUV-uri elegante ca Sportage și mașini electrice asemenea EV6, reflectă pasiunea și viziunea brandului pentru a oferi o experiență de conducere fără compromisuri.
În lumea automobilistică, există mașini și apoi există opere de artă pe patru roți. KIA nu este doar o marcă auto, ci este o simfonie în mișcare. Și cum niciunui artist nu-i este ușor să-și aleagă melodia – cap de album, nici consilierilor AUTONET nu le este ușor să desemneze o favorită. Demarăm în mințile profesioniștilor KIA și aflăm care este unitatea la bordul căreia ar pleca în acest moment din showroom.

 

Bogdan Grigore – KIA EV6

 

„A fost desemnată „Mașina Anului 2022”, iar capacitățile ei fac diferența în viața oricărui șofer. Arhitectura platformei pe care este dezvoltată asigură autonomia sporită de până la 528 km și încărcarea ultra-rapidă de la 10 la 80% în doar 18 minute. Chiar și așa, aleg KIA EV6 fără să mă gândesc la specificațiile tehnice pe care le găsim pe orice fișă de produs, ci pentru senzația pe care mașina o oferă. Mai exact, vorbesc despre o senzație de liniște și deconectare față de traficul din jurul tău. Liniște oferită printr-o insonorizare foarte bună și prin lipsa vibrațiilor oferite de grupul motor, specific mașinilor convenționale.”

 

 

Eduardt Neagu – KIA SPORTAGE

 

„Dacă mă întrebai în 2014, când s-a deschis Autonet KIA, aș fi ales Optima, vedeta momentului respectiv. Acum, recomand modelul KIA Sportage tuturor celor care-și doresc un SUV fiabil și echilibrat din punct de vedere calitate-preț. Nu degeaba a fost premiat în Marea Britanie de către cititorii publicației „What Car?” drept cel mai bun SUV de familie, iar KIA a fost desemnată cea mai fiabilă marcă, premiu oferit de J.D. POWER. Lucrurile simple nu sunt întotdeauna ușor de îndeplinit! Pentru familia mea, Sportage îmbină confortul cu spațiul și condusul cotidian cu escapadele din afara orașului.”

 

 

Alin Ștefan – KIA SORENTO

 

„Atunci când ești în căutarea ineditului trebuie să urci la volanul lui Sorento, mai ales că acum îl avem la test drive. Se diferențiază prin eleganță, confort și practicabilitate. SUV-ul tehnologizat vine cu noul panou de bord Supervision de 12.3 inch, complet digital. Sistemul BVM îmbunătățește vizibilitatea șoferului în ambele părți ale automobilului, iar siguranța este la superlativ. Dispune de funcție de avertizare a atenției șoferului, primul sistem Multi-Collision Brake dezvoltat de KIA, asistare a parcării la distanță și multe altele. Sorento poate fi echipat cu unul dintre cele mai performante sisteme audio Bose și cu 7 locuri bine poziționate, astfel încât să nu se simtă aglomerația când mașina este la capacitate maximă.”

 

  

Alexandru Șuță – KIA CEED

 

„Ce nevoi vrei să acopere o mașină? Aceasta este prima întrebare pe care o adresez clienților mei înainte de a identifica automobilul potrivit stilului lor de viață. Eu știu că-mi doresc un mod de condus cât mai plăcut, putere, design atletic și agilitate. Tragem linie, calculăm și rezultatul obținut este KIA Ceed. Ajuns la a treia generație, noul model de la KIA este o prezență matură în segmentul hatchback-urilor europene. Opțional, oferă mai multe dotări premium precum scaunele ventilate, cu memorie, faruri LED adaptive, sistem audio JBL și alte dotări disponibile până acum pe modele KIA superioare. Pentru mine, KIA Ceed câștigă detașat bătălia cu celelalte automobile din clasa sa, iar prețul este sub media pieței. Cred că este hatchback-ul care-ți poate complimenta armonios rutina până în vârsta de 30 de ani.”

 

Într-o lume în care mașinile sunt mereu în mișcare, este esențial să faci alegeri înțelepte pentru a ajunge cu adevărat mai departe. Autonet KIA împărtășește pasiunea și angajamentul față de o experiență de condus fără compromisuri.
Programează un test drive cu modelul tău preferat KIA, iar dacă încă nu l-ai identificat, vino în showroom-ul nostru din Calea Giulești 8D și discută cu unul dintre consilieri pentru a primi o ofertă personalizată nevoilor tale.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>