Cât de multe știi despre Kia?

Ești gata pentru testul care îți asigură locul de top în rândul pasionaților Kia? Ți-am pregătit cinci întrebări care îți vor pune la încercare cunoștințele pe care le ai despre modelele preferate. Pentru a deveni pasionat „cu acte în regulă” ai de făcut un singur pas: alegerea răspunsului corect. Succes! 🙂

1. Care dintre cele trei modele Niro dispune de cel mai încăpător portbagaj?

a) Niro Hybrid

b) E-Niro

c) Niro Plug-in Hybrid

2. Ce model Kia are 370 de CP sub capotă?

a) Stinger

b) Xceed

c) ProCeed

3. Care este cel mai vândut SUV kia?

a) Sportage

b) Sorento

c) Stonic

4. Care dintre următoarele modele a primit titlul de mașina anului 2019 în Europa?

a) Rio

b) Ceed

c) Xceed

5. Al cărui model reprezintă interiorul din imagine:

a) Stonic

b) Sportage

c) Xceed

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că nu ai renunțat așa ușor. Bravo! Să vedem care erau răspunsurile corecte:

1-b: E-Niro are un portbagaj de 451l, depășindu-i la limită pe ceilalți frați ai săi. Aici vei afla mai multe lucruri despre el.

2-a: Cu Stinger vei atrage toate privirile din trafic! Este elegant, dar în același timp și sportiv. Este puternic, datorită celor 370 CP exploatați prin cele opt trepte de viteză, dar are și o manevrabilitate care te va face să o conduci cât mai des.

3-a: Nu-i de mirare de ce Sportage a fost denumit cel mai vândut model KIA: are un portbagaj pentru toate lucrurile de care ai nevoie, drumurile de munte nu reprezintă o provocare pentru el, iar sistemele de siguranță cu care este echipat aduc și un confort psihic.

4-b: De ce Ceed? Pentru că: „Raportul calitate-preț este foarte bun, oferă chiar mai mult”, ne-a povestit Larisa Croitoru. Dacă vrei să afli părerea unei cliente fericite, intră aici.

5-c: Xceed are caroserie sportivă și o gamă de tehnologii avansate de siguranță, conectivitate și infotainment. Este unul dintre cele mai avansate automobile din punct de vedere tehnologic și unul dintre cele mai bine echipate din clasa sa.

Dacă ai 4-5 întrebări corecte:

Ai toată admirația noastră! Se vede că este brandul tău de suflet și nu uita să rămâi la curent cu toate noutățile Kia.

Dacă ai 2-3 întrebări corecte:

Încă puțin până la perfecționare! Cu siguranță, în viitorul apropiat îți vei îmbogăți cunoștințele și vei ajunge să îți impresionezi prietenii cu tot ce știi despre automobilul Kia preferat. Câteva articole de pe blogul nostru îți vor fi de ajutor!

Un singur răspuns corect:

Se pare că te afli la început de drum. Dacă nu ne cunoaștem, noi suntem Autonet Kia și ne pare bine de cunoștință! Totuși, ai reușit să duci la sfârșit acest test, iar dacă un anumit model Kia îți face cu ochiul, ne vei găsi pe Calea Giulești, nr. 8D sau la un telefon distanță. Colegii noștri îți vor da toate detaliile de care ai nevoie.

Tu câte puncte ai acumulat? 🙂

 

1 Comment

  • Anonim| 09.11.2021 at 13:53 Răspunde

    4 🥳🥳🥳

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>